MYCKET MÅNGSIDIG OCH GIVETVIS VEGANSK.
Soppor finns i oändliga varianter - speciellt i Asien. Kikkoman Ramen soppbas med Shoyu (soja) är ett enkelt sätt att få nya smakupplevelser.
Oavsett om du föredrar ramen, udon eller sobanudlar, är bara en sked av denna Kikkoman Ramen soppbas den idealiska utgångspunkten för ett oändligt utbud av läckra soppor och buljonger! Låt fantasin flöda: varför inte lägga till lite morötter, kinakål och lite skinka för att sedan toppa med några hårdkokta ägg? Annars kan du lägga till miso eller kimchi om du gillar det lite kryddigare. Det är snabbt och enkelt – och naturligtvis veganvänligt.
Shoyu betyder förresten soja, vilket avslöjar införandet av sojabönor i såsens recept. Det är härifrån den kommer, den uttalade umami-smaken i Kikkoman Ramen soppbas.
Ramen är en klassisk japansk nudelsoppa med sitt ursprung i det kinesiska köket. Det är så populärt i Japan att man bara I Tokyo har omkring 5 000 ramen-restauranger.