KVALITET FRÅN NATUREN.
Helt ekologiskt. Helt underbart. Liksom den naturligt bryggda sojasåsen är vår ekologiska variant baserad på fyra rena ingredienser: sojabönor, vete, vatten och salt, men dessa är noga utvalda från ekologiskt odlade källor. Resultatet är en smakupplevelse som är lika fyllig och aromatisk som den klassiska sojasåsen
Som du kan förvänta dig produceras vår ekologiska sojasås i en speciell anläggning som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Det tar flera månader för bryggprocessen att uppnå den distinkta umami-smaken som Kikkoman-entusiaster har uppskattat i åratal. Du kan enkelt identifiera den ekologiska versionen genom den europeiska ekologiska sigillen och ett certifieringsnummer på etiketten.
Dessutom är Kikkomans ekologiska sojasås lämplig för veganer och kan användas på oändliga sätt i köket. Oavsett om det är som bas för dipp och marinader eller som smaksättare till ris, nudlar och grönsaker, ger Kikkoman ekologisk sojasås varje rätt en oemotståndlig, naturlig smak.
Våra sojasåser är gjorda på ett väldigt speciellt sätt. Om du vill veta mer, klicka här. Vill du veta mer om Kikkomans historia? Klicka här.