Håll Naturligt Bra Saker Naturliga

Fyra rena ingredienser och inga dolda tillsatser – i decennier är detta precis vad Kikkoman har tillhandahållit till många fans av sojasås runt om i världen. Kikkoman sojasås är gjord av bara fyra noggrant utvalda basingredienser: vatten, sojabönor, vete och salt. Såsen innehåller inga konstgjorda tillsatser.

Först och främst: sojabönorna

Sojabönor är den viktigaste ingrediensen i Kikkoman sojasås. De unika egenskaperna hos sojasås kommer främst från proteinerna i sojabönorna. Sojabönorna blötläggs först i vatten under en längre period och ångas sedan vid höga temperaturer.

Vad vetet är till för

Kolhydraterna som finns i vete är de komponenter som ger Kikkoman sojasås dess fina arom, dessutom tillför vetet också sötma till sojasåsen. Vetet rostas vid höga temperaturer och krossas sedan för att underlätta jäsningen.

Saltet och vattnets roll

Saltet löses i vatten. Denna salt- och vattenlösning kontrollerar spridningen av bakterier under bryggningsprocessen och fungerar som ett konserveringsmedel.

Upptäck mer

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.