Kvalitet Handlar Om Ära

Bara en smak eller en doft av Kikkoman sojasås kommer att få dig att förstå att det är något alldeles speciellt. Det faktum att den avnjuts i mer än 100 länder och används i en mängd olika kök, bidrar bara till att förstärka denna idé. Men vad gör att den inte går att missa?

Sojasåser graderas efter nivån av totalt kväve/protein enligt den japanska jordbruksstandarden (JAS). Graden av sojasås indikerar nivån av umami den levererar. Fakta talar för sig själv. Med 10 g protein per 100 ml, är Kikkoman naturligt bryggd sojasås officiellt kategoriserad som en "speciellt graderad" sojasås.

Total betygKväve g/100mlProtein g/100ml
Speciellt graderad>1.50>9.38
Högt betyg>1.35>8.44
Standardbetyg>1.20>7.50

Kikkomans globala kvalitetsgaranti

Vi strävar efter att bidra till att förbättra kosten och hälsan för människor över hela världen med våra säkra, högkvalitativa produkter och tjänster.

1.

Kunden kommer alltid först

Vi lyssnar på våra kunder och gör kundens synvinkel till vår guide för att tillhandahålla bättre produkter och tjänster.

2.

Vi är engagerade i kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet

Vi strävar ständigt efter säkerhet och högre kvalitet för att förtjäna kundernas fullständiga förtroende för våra produkter och tjänster.

3.

Förtroende är vår största tillgång

Vi värdesätter våra kunders förtroende framför allting annat och upprätthåller det genom att följa alla lagar och förordningar, samt genom att tillhandahålla tydlig och lättförståelig information.

Upptäck mer

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.