GMO – Nej Tack!

Nu för tiden bryr sig människor om vad de äter. GMO-fritt är ofta ett måste för våra konsumenter såväl som för oss. Vi är mycket uppmärksamma på ingredienserna vi använder i vår naturligt bryggda sojasås. Ju naturligare – desto bättre!

Förkortningen "GMO" står för "genetiskt modifierade organismer". Kikkoman använder bara sojabönor som är "GMO-fria". Detta är en tydlig kvalitetsstämpel. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och ursprung på våra råvaror – och våra naturliga produktionsprocesser. Faktum är att det är ingredienserna av högsta kvalitet som ger alla Kikkomans sojasåser sin karakteristiskt distinkta smak. Vi använder inga konstgjorda tillsatser i våra såser.

Kvalitetssäkrade varor

Alla livsmedel, ingredienser och tillsatser som produceras direkt från GMO-växter är märkningspliktiga inom EU. Detta kan identifieras i listan av ingredienser eller på etiketten med orden "genetiskt modifierad" eller "framställd av genetiskt modifierad". Detta gäller dock inte animaliska produkter som kött, mjölk eller ägg.

Upptäck mer

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.