Rätt förvaring för din sojasås

Vi får ofta frågor om hållbarheten för Kikkoman naturligt bryggd sojasås och hur man förvarar flaskan efter att ha öppnat den för att bevara den läckra smaken så länge som möjligt. Med några enkla regler i åtanke kan du njuta av din sojasås länge.

Bäst före-datumet på flaskans etikett eller lock talar om hur länge du kan fortsätta använda såsen för tillagning, doppning, marinering, smaksättning eller förhöjning av smaken på din mat.

När du har öppnat flaskan är det bäst att förvara den i kylen. Detta säkerställer att Kikkoman naturligt bryggd sojasås behåller sin kvalitet så länge som möjligt. Oxidation, en process som sker till följd av kontakt med syre, gör såsen mörkare i färgen. Att förvara såsen i en miljö med låg temperatur förhindrar oxidation och gör att du kan fortsätta njuta av dess fulla smak.

Kikkoman naturligt bryggd sojasås håller sig i flera månader. För att bevara smaken rekommenderar vi att förvara flaskan i kylen efter öppnandet. För att behålla allra bästa smak, sätt tillbaka det inre plastlocket efter användning.

Upptäck mer

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.