



Goda nyheter för alla glutenintoleranta som älskar sojasåser: Kikkomans naturligt bryggda sojasås finns även i en glutenfri version. Vår naturligt bryggda Tamari glutenfri sojasås kan alltid användas i stället för någon av våra andra sojasåser.
Den kan användas lika mångsidigt och är lika fyllig som vår klassiker. Då även personer utan glutenintolerans tycker om den här såsen behöver du inte använda två olika såser i matlagningen. Bryggningsprocessen är helt naturlig, precis som för vår klassiska sojasås. Då Tamari glutenfri sojasås nu bryggs enligt ett nytt recept är den inte bara glutenfri, utan även halal.
Även personer som följer en halalcertifierad kost kan nu utan att tveka använda denna sojasås i matlagningen och som smaksättare vid bordet. Se helt enkelt efter att symbolen för glutenfritt, det överkorsade axet, och certifieringsmärket för halal finns på etiketten.
Den här sojasåsen har för hela Europa officiellt utmärkts med märket V-label vegan från den oberoende organisationen European Vegetarian Union (EVU) efter ett strikt förfarande för provning och urval.