Vatten, sojabönor, salt, ättika.
DEN GLUTENFRIA LÖSNINGEN
Goda nyheter för sojasåsfans med glutenintolerans: Kikkoman erbjuder också en glutenfri version: naturligt bryggd Tamari glutenfri sojasås. Med denna sås kan du njuta av alla dina favoriträtter utan bekymmer.
Kikkoman glutenfri sojasås kan användas när som helst istället för andra sojasåser eftersom den är lika mångsidig och smakrik som den klassiska Kikkoman sojasåsen. Tack vare att Tamari glutenfri sojasås smakar så gott, kan den avnjutas av alla tillsammans, inte bara de som följer en glutenfri diet.
Bryggprocessen är helt naturlig, precis som den ursprungliga sojasåsen. Tack vare det förbättrade receptet är Kikkoman glutenfri sojasås inte bara glutenfri, utan också halal. Så den kan också användas utan tvekan av muslimer. Leta bara efter symbolerna på etiketten att såsen är certifierat glutenfri och halal.
Denna sojasås har officiellt tilldelats V-märkningen, vilket betyder att den också är lämplig för vegetarianer och veganer.
Har du sett den glutenfria teriyakimarinaden? Läs mer här.