Kikkoman Tofu & Spenat Misosoppa med Tofu och Spenat

Veganskt
Endast asiatiska affärer

Vitt och rött misopulver (Sojabönor, Ris, salt) (80 %), Torkad tofu (Sojabönor, Gelningsmedel (Magnesiumklorid)) (5 %), Dehydrerad tång, Dehydrerad spenat (spenat (3,6 %), fuktighetsbevarande medel (sorbitol)), Blekt stärkelse, Smakförstärkare (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), kelppulver, jäst extrakt, surhetsreglerande medel (natriumkarbonater).

HÄLSOSAM OCH MÅNGSIDIG!

Misosoppa är en riktig nationalrätt i Japan. Den serveras nästan alltid med ätpinnar, som används för att äta soppans fasta delar. Japanerna struntar i skeden och dricker sedan den återstående soppan direkt från skålen.

Kikkoman Tofu & Spenat misosoppa är inte bara lätt att tillaga, den är också en utsökt bas för många andra läckra rätter, som miso-ramen eller udon nudelsoppa. Den fungerar även utmärkt som smaksättare, oavsett om det är till stekt ris, wokade nudlar eller i en sås till misopasta.

Alla våra misosoppor passar veganer!

* Näringsvärdena baseras på tillagning med kokande vatten.

Spenat innehåller järn, kalcium, viktiga vitaminer och mineraler - vilket gör den extra näringsrik!

 

 

 

 

UPPTÄCK VÅR VÄRLD AV PRODUKTER

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.

Intresserad av spännande information, läckra recept och bra tävlingar?

Till nyhetsbrevet