Vitt och rött misopulver (Sojabönor, Ris, salt) (80 %), Torkad tofu (Sojabönor, Gelningsmedel (Magnesiumklorid)) (5 %), Dehydrerad tång, Dehydrerad spenat (spenat (3,6 %), fuktighetsbevarande medel (sorbitol)), Blekt stärkelse, Smakförstärkare (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), kelppulver, jäst extrakt, surhetsreglerande medel (natriumkarbonater).
HÄLSOSAM OCH MÅNGSIDIG!
Misosoppa är en riktig nationalrätt i Japan. Den serveras nästan alltid med ätpinnar, som används för att äta soppans fasta delar. Japanerna struntar i skeden och dricker sedan den återstående soppan direkt från skålen.
Kikkoman Tofu & Spenat misosoppa är inte bara lätt att tillaga, den är också en utsökt bas för många andra läckra rätter, som miso-ramen eller udon nudelsoppa. Den fungerar även utmärkt som smaksättare, oavsett om det är till stekt ris, wokade nudlar eller i en sås till misopasta.
Alla våra misosoppor passar veganer!
* Näringsvärdena baseras på tillagning med kokande vatten.
Spenat innehåller järn, kalcium, viktiga vitaminer och mineraler - vilket gör den extra näringsrik!