UPPLEV UMAMI-SMAKEN!
Kikkoman sojasås tillför något extra till varje rätt, både under tillagningen och på tallriken. Med sin fylliga arom är den lika hemma i asiatisk mat som i kök världen över. Den magiska touchen av Kikkomans sojasås förhöjer vardagsrätter med allt från en rejäl Bolognese till en saftig hamburgare. Den ger till och med en extra "kick" till salladsdressingar, krämiga dippar eller söta desserter utan att ta över.
Det krävs bara fyra rena ingredienser - vatten, sojabönor, vete och salt - för att tillverka vår sojasås enligt ett 300 år gammalt recept. Inga tillsatser, färgämnen, konserveringsmedel eller smakförstärkare används och alla våra ingredienser är GMO-fria. Vi ger också vår sojasås flera månader att mogna så att den kan utveckla sina särskilt höga nivåer av umami, unika arom och klarhet i färgen.
Detta är det enda sättet att uppnå den distinkta, intensiva och smakrika sojasåsen som är unik för just Kikkoman. Du kan verkligen känna skillnaden.
Bra att veta: Kikkoman sojasås är 100 % vegansk, noggrant testad och V-märkt det vill säga certifierad av European Vegetarian Union (EVU). Hur Umami får maten att smaka bättre.