Kikkoman Glutenfri Teriyakimarinad

Veganskt
Glutenfritt
Endast asiatiska affärer

Glutenfri sojasås (vatten, sojabönor, salt, ättika), vin (innehåller svaveldioxid), socker, vatten, ättika, salt, kryddextrakter, lökpulver, vitlökspulver.

GÖR MARINERING ENKELT.

Denna teriyakimarinad är fri från gluten, men kompromissar inte med den distinkta och mycket älskade smaken av teriyakisås. Den passar oavsett om det är till en smakfylld marinad för en sommargrillning eller som en hemlig ingrediens för att ge det lilla extra till wokade rätter. Kikkoman Glutenfri Teriyaki marinad gör en mängd måltider ännu godare.

Teriyaki (från teri - till glasyr och yaki - att grilla eller bräsera) är en japansk kulinarisk term som har sitt ursprung ända från Edo-perioden (cirka 1608-1868). Det handlar om att marinera kött och fisk med en speciell teriyakisås som sedan grillas eller steks, vilket ger dem en delikat söt-kryddig smak och vacker glans. Denna metod för tillagning är dock inte bara begränsad till Japan, den har fans över hela världen.

Kikkoman Glutenfri Teriyaki marinad är perfekt för alla grillklassiker och lyfter sallader och risrätter. Den är också en bra bas för att tillaga läcker dipp samt perfekt för veganska rätter.

Har du upptäckt vår Tamari glutenfria sojasås än? Klicka här för produktsidan. 

 

UPPTÄCK VÅR VÄRLD AV PRODUKTER

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.

Intresserad av spännande information, läckra recept och bra tävlingar?

Till nyhetsbrevet