HELT OEMOTSTÅNDLIGT!
Panko ströbröd är gjorda av ett speciellt vitt bröd. Namnet kommer från det japanska ordet pan för bröd och ko för mjöl.
Dessa knapriga brödsmulor är ett måste i varje kök. De är lämpliga för matlagning, bakning, rostning eller fritering, och gör allt exceptionellt gott och krispigt. Eftersom det är finmalet och torkat är pankoflingorna lättare och luftigare än vanligt ströbröd. Dessutom absorberar de mindre olja och fett vilket gör konsistensen märkbart krispigare.
En söt hemlighet: Kikkoman Panko – krispigt ströbröd i japansk stil innehåller inga kryddor, så de är också idealiska för efterrätter. Tårtbottnar blir krispigare och friterade desserter får ett härligt knaprigt överdrag.
För extra krämiga soppor och såser, rör helt enkelt i en till två matskedar Kikkoman Panko!
-
Vetemjöl, rörsocker, jäst, salt.
-
per 100 g
Energi 1.565 kJ / 369 kcal Fett 1,9 g Varav mättat fett 0,5 g Kolhydrater 72 g Varav sockerarter 4,9 g Protein 14 g Salt 0,3 g