Sojasås (vatten, sojabönor, vete, salt) (76%), vatten, socker, jästextrakt, salt.
DET MILDA ALTERNATIVET TILL FISK OCH SKALDJUR
Sushi och sashimi är inte bara populära på restauranger; de har också hittat sin självklara plats i hemmen. Kikkoman Sushi & Sashimi sojasås är den perfekta smaksättaren att ha i skåpet för alla som gillar det autentiska.
Denna speciella sås är något mildare än den klassiska Kikkoman sojasåsen men är bryggd efter samma noggranna traditionella recept. Såsens mildhet kompletterar perfekt den fräscha kryddigheten hos wasabi, samtidigt som smakerna av fisk och skaldjur kan utvecklas i sin helhet.
Bra att veta: Kikkoman Sushi & Sashimi sojasås är vegansk, vilket gör den till det perfekta valet för matälskare som låter gurka och avokado stå i centrum i deras makirulle.
Intresserad av att lära dig mer om bryggprocessen bakom våra naturligt framställda sojasåser? Ta reda på mer här.