

Avokado-bönsallad med vindruvor
Söta druvor, krämig avokado och möra bondbönor möter krispiga valnötter i denna friska sommarsallad, avslutad med en kraftig chimichurrisås – utsökt på egen hand eller som tillbehör till lunch eller grillade måltider.
Förberedelse
Steg 1

300 g bondbönor – 1 avokado
Koka bondbönorna kort tills de är mjuka men fortfarande fasta, skala sedan bort skalet. Skiva avokadon.
Steg 2

300 g röda vindruvor – 50 g valnötter – 100 g machesallad – ½ knippe färsk mynta – ½ knippe färsk persilja – 1 kvist färsk oregano
Blanda avokado, bönor, vindruvor, valnötter, machesallad och örter i en skål.
Steg 3

1 vitlöksklyfta – ½ chilipeppar – ½ knippe färsk persilja – 1 kvist färsk oregano – 3 msk olivolja – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd Tamari glutenfri sojasås – 1 msk äppelcidervinäger
Finthacka vitlök, chilipeppar och örter. Blanda med olivolja, Kikkoman glutenfri sojasås och äppelcidervinäger. Ringla chimichurrisåsen över salladen.
Recept-ID: 1580
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer