[Translate to Schwedisch:]
[Translate to Schwedisch:]

Kinakål- och spenatsallad

Total tid 15 Min.
15 Min. Tid för förberedelse

Lätt, krispigt och fullt av grön energi – perfekt till lunch, en lätt middag en sommardag eller som tillbehör till huvudrätter och grillade rätter.

Ingredienser

2 Portioner
1 
huvud Kinakål
1 
lång gurka
1 
kålrabbi
1 knippe
gräslök
1 
kvist färsk mynta
50 g
spenat
1 
liten lök
1 
vitlöksklyfta
3 msk
olivolja
1 msk
citronjuice
1 msk
jästflingor
2 msk
rostade cashewnötter
Näringsinnehåll (per portion):1.922 kJ / 459 kcal
30,6 gFett
15,1 gProtein
40,3 gKolhydrater

Förberedelse

Steg 1

1  huvud Kinakål – 1  lång gurka – 1  kålrabbi – 1 knippe gräslök – 1  kvist färsk mynta

Finstrimla kålen och tärna kålrabbin. Ta bort kärnorna från gurkan och lägg dem åt sidan. Skiva den återstående gurkan. Blanda grönsakerna med den hackade gräslöken och myntabladen.

Steg 2

50 g spenat – 1  liten lök – 1  vitlöksklyfta – 3 msk olivolja – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd reducerat saltinnehåll sojasås1 msk Kikkoman Smaksättning för sushiris (125ml)1 msk citronjuice – 1 msk näringsjästflingor – 2 msk rostade cashewnötter

Blanda spenat, lök, vitlök och de sparade gurkfröna till en slät sås med olivolja, Kikkoman sojasås med mindre salt, Kikkoman kryddblandning för sushiris, citronjuice, näringsjäst och cashewnötter. Häll dressingen över grönsakerna och blanda noggrant.

Recept-ID: 1578

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Steg-för-steg-matlagning på ett enkelt sätt! Klicka för att börja nu

1 huvud Kinakål – 1 lång gurka – 1 kålrabbi – 1 knippe gräslök – 1 kvist färsk mynta

Finstrimla kålen och tärna kålrabbin. Ta bort kärnorna från gurkan och lägg dem åt sidan. Skiva den återstående gurkan. Blanda grönsakerna med den hackade gräslöken och myntabladen.

50 g spenat – 1 liten lök – 1 vitlöksklyfta – 3 msk olivolja – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd reducerat saltinnehåll sojasås1 msk Kikkoman Smaksättning för sushiris (125ml)1 msk citronjuice – 1 msk näringsjästflingor – 2 msk rostade cashewnötter

Blanda spenat, lök, vitlök och de sparade gurkfröna till en slät sås med olivolja, Kikkoman sojasås med mindre salt, Kikkoman kryddblandning för sushiris, citronjuice, näringsjäst och cashewnötter. Häll dressingen över grönsakerna och blanda noggrant.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar

Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.