![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Kinakål- och spenatsallad
Lätt, krispigt och fullt av grön energi – perfekt till lunch, en lätt middag en sommardag eller som tillbehör till huvudrätter och grillade rätter.
Förberedelse
Steg 1

1 huvud Kinakål – 1 lång gurka – 1 kålrabbi – 1 knippe gräslök – 1 kvist färsk mynta
Finstrimla kålen och tärna kålrabbin. Ta bort kärnorna från gurkan och lägg dem åt sidan. Skiva den återstående gurkan. Blanda grönsakerna med den hackade gräslöken och myntabladen.
Steg 2

50 g spenat – 1 liten lök – 1 vitlöksklyfta – 3 msk olivolja – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd reducerat saltinnehåll sojasås – 1 msk Kikkoman Smaksättning för sushiris (125ml) – 1 msk citronjuice – 1 msk näringsjästflingor – 2 msk rostade cashewnötter
Blanda spenat, lök, vitlök och de sparade gurkfröna till en slät sås med olivolja, Kikkoman sojasås med mindre salt, Kikkoman kryddblandning för sushiris, citronjuice, näringsjäst och cashewnötter. Häll dressingen över grönsakerna och blanda noggrant.
Recept-ID: 1578
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer