![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/2/a/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Mobile_Header_01415c47da.webp)
![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_7f6137e576.webp)
Morots-, ingefära- och macadamiasallad
Denna morots- och ingefärasallad sprudlar av frisk smak och krispighet. Kikkoman Yuzu Ponzu tillför en citrusaktig ton, medan macadamianötter och edamame ger textur och näring. Perfekt som ett lätt mellanmål eller som tillbehör till asiatiska måltider.
Förberedelse
Steg 1

5 stora morötter – 3 msk Kikkoman Ponzu - en blandning av sojasås, ättika och yuzu-fruktjuice – 2 msk Kikkoman rostad sesamolja – ½ tsk Gurkmeja – 1 tsk Riven ingefära
Skala morötterna och hyvla dem i tunna strimlor. Blanda med Kikkoman Yuzu Ponzu, Kikkoman Sesamolja, gurkmeja och riven ingefära. Låt stå i 10 minuter.
Steg 2

200 g kokta edamamebönor – 1 knippe färsk koriander – 80 g macadamianötter
Blanda de marinerade morötterna med edamamebönorna, färsk koriander och macadamianötter.
Recept-ID: 1577
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer