Hälsosam grönkålssallad med chili och mandel
Total tid
12 Min.
10 Min.
Tid för förberedelse
2 Min.
Tillagningstid
Denna vegetariska grönkåls-, peppar- och gurksallad med soja- och honungsdressing är enkel att göra och väldigt näringsrik! Skivad färsk chili ger salladen en kryddig kick.
Näringsinnehåll (per portion):
1352 kJ
/
323 kcal
23,5 g
Fett
8,2 g
Protein
18 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Skär den rengjorda grönkålen i mindre bitar. Skär paprikan i tunna skivor, skär gurkan i stavar och skiva chilin. Blanda alla grönsaker i en skål.
Steg 2
Rosta mandeln i en torr panna och tillsätt till grönsakerna.
Steg 3
Lägg alla ingredienser till dressingen i en liten burk, skruva på locket och skaka hårt tills alla ingredienser blandats. Häll över salladen precis innan servering.
Recept-ID: 1136
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer