

Rigatoni-kyckling-sallad med senap-sojasås-dressing
Ingredienser
Till dressingen:
Till salladen:
Förberedelse
Steg 1
För dressingen: Låt apelsinjuicen koka ihop till hälften. Rör ned senap, sojasås och olivolja och smaka av med peppar och socker.
Steg 2
För salladen: Koka rörpastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt svalna. Skölj och halvera kycklingbröstfilén på tvären, klappa torrt, krydda med salt och peppar, ångkoka i 5–6 minuter, låt svalna och dra med en gaffel i köttet så att det faller isär.
Steg 3
Dela broccolin i små buketter, skölj, förväll och spola hastigt av dem i kallt vatten. Skala och filéa apelsinen. Skölj och halvera eventuellt tomaterna. Skölj och slunga spenaten torr.
Steg 4
Blanda pastan, broccolin, apelsinfiléerna, tomaterna, spenaten och oliverna med ca ¾ av dressingen och fördela på tallrikar. Arrangera kycklingköttet ovanpå, droppa över resten av dressingen och servera.
Recept-ID: 273
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer







![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)












