Potato and avocado salad with wasabi
Förberedelse
Steg 1
Lägg potatisen i en kastrull, täck med kallt vatten och koka upp med locket på. Sätt ned värmen och låt potatisen koka tills den är precis färdig. Häll av vattnet i en sil, spola hastigt med kallt vatten och låt svalna till rumstemperatur.
Steg 2
Blanda majonnäsen, Kikkoman naturligt bryggd ekologisk sojasås, wasabin, citronsaften, senapen, salt och socker. Vänd ner potatisen, avokadorna, äggen, sellerin och salladslökarna i majonnäsblandningen.
Steg 3
Servera med gott bröd.
Tips:
Wasabin kan ersättas med riven pepparrot. Man kan även ta potatisen som blev över från dagen innan.
Recept-ID: 233
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer