

Vegetarisk snabbcurry
Förberedelse
Steg 1

Rör ihop Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, kokosmjölken och maizenan i 250 ml vatten.
Steg 2

Hetta upp olja på medelhög värme i en wokpanna eller djup stekpanna. Tillsätt löken, ingefäran och vitlöken och en nypa currypulver och bräsera under omrörning i en minut. Tillsätt de grönsaker du vill ha och fräs upp under omrörning i 4 minuter – eller tills de är tillräckligt färdiga. Tillsätt och koka upp kikärtorna tillsammans med blandningen av Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, kokosmjölken och maizenan. Låt koka ca 1 minut under ständig omrörning tills kikärtorna är varma.
Steg 3

Garnera med mandelspånen. Servera med ris och allt efter tycke med mangochutney.
Recept-ID: 93
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer