

Wok med grönsaker och rispappersnudlar
Vispa ihop dessa wokade rispappersnudlar som tillagas på några sekunder med lök, morötter, kål och chili med en hint av sesam – en ljuvligt enkel rätt!
Förberedelse
Steg 1

8 ark rispapper – 1 msk Kikkoman rostad sesamolja
Blötlägg 4 ark av rispappret i en skål med varmt vatten tills de är mjuka. Ta bort och lägg på en skärbräda oljad med Kikkoman Sesamolja, det ena ovanpå det andra. Tryck ner så att de klibbar ihop och återgå sedan till skålen med vatten i 2 minuter. Lägg dem på skärbrädan och skär i 1-2 cm breda remsor med en oljad kniv. Lägg tillbaka remsorna i vattnet och separera dem för hand. När de är delade, lägg dem i en skål utan vatten.
Upprepa med de återstående 4 rispappersarken.
Steg 2

1 msk Kikkoman rostad sesamolja – 0,13 rödkål – ½ gul paprika – ½ morot – 1 lök – 2 vitlöksklyftor – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd sojasås – ½ msk honung
Hacka kål, paprika, morot och lök och stek i Kikkoman sesamolja i en stekpanna. Tillsätt den hackade vitlöken. Blanda Kikkoman sojasås med honungen. Häll i pannan och blanda med grönsakerna och rispappernudlarna.
Steg 3

1 msk sesamfrön – 1 salladslök
Hacka salladslöken och servera den färdiga rätten med salladslök och sesamfrön strödda ovanpå.
Recept-ID: 1302
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer