Nudelskål med jordnötstofu
Liva upp din lunchlåda med den här skålen: tofu i en umami-lime- och nötsås garnerad med ett gäng jordnötter, tillsammans med en nudel- och grönsaksblandning, dessutom kompletterat med möra ärter upptill. Ett läckert sätt att hålla sig pigg hela dagen!
Förberedelse
Steg 1
180 g tofu – 1 msk Kikkoman rostad sesamolja – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd sojasås – 1 msk jordnötssmör – 2 msk limejuice – 1 msk hackade jordnötter
Blanda Kikkoman sojasås med jordnötssmör och limejuice. Skiva tofun och stek den i Kikkoman Sesamolja. Tillsätt såsblandningen och fräs ytterligare en minut. Strö över jordnötterna.
Steg 2
½ röd paprika – ½ lång gurka – ½ zucchini – 40 g rödkål – 40 g kokta ärtor – 200 g kokta risnudlar – 2 msk färsk koriander
Skiva grönsakerna och lägg dem i en matlåda tillsammans med tofun, kokta ärtor, nudlar och koriander.
Recept-ID: 1319
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer