

Lax frittata
Njut av denna variant av den traditionella spanska tortillan. Blanda saftig lax och gyllene potatis med färsk sparris – perfekt för mat när du är på språng.
Förberedelse
Steg 1

4 ägg – 1 msk Kikkoman naturligt bryggd reducerat saltinnehåll sojasås – 1 tsk peppar – 60 g kokt potatis – ¼ knippe grön sparris – 150 g bakad lax
Vispa äggen med en gaffel tillsammans med Kikkoman sojasås mindre salt och peppar. Blanda med skivad potatis, hackad sparris och tärnad lax.
Steg 2

1 msk olivolja – 1 msk persilja – 20 g ruccolasallad
Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Tillsätt äggen och övriga ingredienser och stek med lock på tills äggen stelnat. Garnera med persiljan och servera på rucolasalladen.
Recept-ID: 1317
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer