Somriga vårrullar med tofu
Spännande knaprighet: dessa somriga vårrullar, fyllda med sega nudlar, saftig tofu och en mix av krispiga grönsaker toppat med hackade jordnötter, gör varje tugga till en fröjd.
Förberedelse
Steg 1
6 ark rispapper – 100 g tofu – ½ röd paprika – ½ lång gurka – 40 g rödkål – ½ zucchini
Skär grönsakerna och tofun i stavar. Blötlägg rispappret i vatten tills det mjuknar.
Steg 2
120 g kokta risnudlar – 20 g kokta ärtor – 2 msk hackade jordnötter
Lägg en portion nudlar, tofu, hackade grönsaker, kokta ärtor och nötter på ett ark av rispapper. Rulla ihop det försiktigt.
Steg 3
2 msk Kikkoman naturligt bryggd sojasås – 1 msk Kikkoman rostad sesamolja – 1 msk lönnsirap – 1 msk limejuice – 1 msk jordnötssmör – 2 msk färsk koriander
Blanda ingredienserna till såsen och servera med de somriga vårrullarna och koriandern.
Recept-ID: 1318
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer