

Skål med stekt halloumi
En hälsosam och härlig skål med ris, gyllene stekt halloumi och en medley av färsk avokado, paprika, gurka och spenat, toppad med en lätt, smakrik sås för en harmonisk blandning av ingredienser och smaker.
Näringsinnehåll (per portion):
3.263 kJ / 780 kcalFörberedelse
Steg 1

150 g kokt basmatiris – 200 g halloumi – 1 msk olivolja
Lägg riset i matlådor. Skär halloumin i tärningar och stek i olivolja tills den är gyllenbrun.
Steg 2

1 avokado – ½ grön paprika – ½ lång gurka
Skär avokadon, paprikan och gurkan i tärningar.
Steg 3

30 g färsk spenat – 3 msk grekisk yoghurt – 2 msk Kikkoman naturligt bryggd reducerat saltinnehåll sojasås – ½ tsk peppar – ½ msk timjan – ½ msk oregano
Blanda ingredienserna till såsen. Servera med ris och spenat.
Recept-ID: 1304
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer


























