

Svampsoppa
Total tid
30 Min.
30 Min.
Tid för förberedelse
Näringsinnehåll (per portion):
637 kJ
/
152 kcal
10,9 g
Fett
5 g
Protein
4,9 g
Kolhydrater
Förberedelse
Skala och skär löken i tunna skivor. Hetta upp olja i en panna och bryn löken vackert gulbrun. Rensa och skär all svamp i tunna skivor på ca 3 mm. Grovhacka och bryn hastigt bacon/sidfläsk i en kastrull med olja. Tillsätt svampen och fortsätt steka. Tillsätt hönsbuljongen och den brynta löken och låt koka upp. Smaksätt sedan med naturligt bryggd sojasås och socker. Häll soppan i soppskålar eller -tallrikar, klicka på en matsked gräddfil / crème fraîche och garnera med gräslök.
Recept-ID: 416
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer