Kycklingspett med Mango Coleslaw
Förberedelse
Steg 1
Tvätta kålhuvudet, ta bort de yttre bladen och den hårda stjälken. Hacka mycket fint. Blanda med 1 tsk. salt och låt vila i 20 minuter. Skala mangon och skär upp den i fina mangoskivor. Kombinera risvinäger, apelsinjuice, honung och vegetabilisk olja för att göra en vinägrett. Blanda med kålsalladen och sedan vik in massan i mangoskivorna. Ställ dessa åt sidan.
Steg 2
Hacka kycklingbröst i ungefär lika stora kuber (ca. 3 x 3 cm) och trä på träspett. Skär chili i tunna ringar. Blanda chili, tamari sås, socker och stärkelse. Placera kycklingspett i en gryta och häll över marinaden. Låt marinera i 30 minuter, ta sedan bort och sila av.
Steg 3
Värm ugnen till 180 ° C (200 ° C konvektion). Grilla kycklingspett i 15-20 minuter.
Steg 4
Skeda upp coleslaw på tallrikar och toppa med kycklingspett.
Recept-ID: 260
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer