Kryddig yoghurtmarinad
Kryddig yoghurtmarinad

Kryddig yoghurtmarinad

4,5 11 Betyg
Total tid 35 Min.
5 Min. Tid för förberedelse
30 Min. Tid för marinering

Denna doftande, lättkryddade marinad är perfekt för att göra köttet mört till en grillfest. Det fungerar utmärkt med fisk också.

Ingredienser

1 Portioner
120 g
honung
25 g
riven ingefära
200 g
riven lök
20 g
Currypulver
400 g
Naturell yoghurt
Näringsinnehåll (per portion):3.252 kJ / 775 kcal
6,3 gFett
37,5 gProtein
139,3 gKolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Blanda alla ingredienser och använd sedan som marinad till alla typer av kött.

Steg 2

Lämna i flera timmar eller över natten beroende på köttet (längre för nötkött och fläsk, kortare för kyckling).

Recept-ID: 1131

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Steg-för-steg-matlagning på ett enkelt sätt! Klicka för att börja nu

Blanda alla ingredienser och använd sedan som marinad till alla typer av kött.

Lämna i flera timmar eller över natten beroende på köttet (längre för nötkött och fläsk, kortare för kyckling).

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar

Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.