

Krispiga kycklingtaquitos
Taquitos är fyllda minitacos som rullas ihop och sedan steks. Denna version är fylld med kyckling med heta smaker och serveras med en syrlig mexikansk salsa
Ingredienser
Pico de gallo salsa
Dessutom
Förberedelse
Steg 1
Add the water to a sauce pan and bring it to a boil. Add soy sauce, bay leaves and peppercorns. Turn down the heat, so it is just below boiling point. Slice the chicken breast lengthwise, to cook more quickly. Poach for 10-12 minutes. Remove it from the water and let it cool, then shred the chicken into smaller pieces.
Steg 2
Mix the chicken with cheddar, cream cheese, Kikkoman soy sauce and spices.
Steg 3
Place the mixture on the tortillas and roll them up tightly. Fasten with a toothpick.
Steg 4
Shallow fry in oil for 4-5 minutes until crispy and golden. Let the taquitos rest a few minutes on a cooling rack to remove excess oil.
Steg 5
For the Pico de gallo salsa: Finely dice tomatoes, onion, jalapeno and mix well. Season with oil, finely chopped coriander, lime juice and soy sauce.
Steg 6
Place taquitos on a plate with finely sliced iceberg salad, tomatoes, crème fraiche, diced avocado, hot sauce and fresh coriander. Serve with the salsa.
Tips
Du kan använda överbliven kokt kyckling, vilket gör detta ännu enklare att göra.
Du kan göra en större sats och frysa dem.
Recept-ID: 1058
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer