Kokos- och persikosoppa med fruktspett

Total tid 15 Min.
15 Min. Tid för förberedelse

Läckert uppfriskande somrig fruktsoppa gjord på aromatiska persikor, persikonektar, kokosmjölk, Kikkoman sojasås och citronsaft, serverad iskall. Garnerad med färgglada persiko- och hallonspett.

Ingredienser

2 Portioner
3 
mogna persikor (eller nektariner)
200 ml
persikonektar
100 ml
kokosmjölk
1 ½ tsk
citronsaft
 ½ tsk
socker
60 g
hallon
2 tsk
grated or flaked coriven kokos eller kokosflingorconut

Dessutom

små spett
Näringsinnehåll (per portion): 1293 kJ  /  311 kcal
11,9 g Fett
4,5 g Protein
40,6 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Persikor: skala, halvera, ta bort kärnorna och skär persikorna i tärningar.

Steg 2

Purea hälften av persikorna med nektar och kokosmjölk och smaka av med Kikkoman sojasås, citronsaft och socker.

Steg 3

Tillsätt hälften av persikotärningarna i soppan och arrangera resten på spett med hallonen.

Steg 4

Fördela soppan i skålar, garnera med kokosflingor och spetten och servera.

Tips

Servera med vaniljglass som topping.

Använd vaniljsocker istället för vanligt socker.

Recept-ID: 1142

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Persikor: skala, halvera, ta bort kärnorna och skär persikorna i tärningar.

Purea hälften av persikorna med nektar och kokosmjölk och smaka av med Kikkoman sojasås, citronsaft och socker.

Tillsätt hälften av persikotärningarna i soppan och arrangera resten på spett med hallonen.

Fördela soppan i skålar, garnera med kokosflingor och spetten och servera.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03
04

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.