

Kokos- och persikosoppa med fruktspett
Läckert uppfriskande somrig fruktsoppa gjord på aromatiska persikor, persikonektar, kokosmjölk, Kikkoman sojasås och citronsaft, serverad iskall. Garnerad med färgglada persiko- och hallonspett.
Förberedelse
Steg 1
Persikor: skala, halvera, ta bort kärnorna och skär persikorna i tärningar.
Steg 2
Purea hälften av persikorna med nektar och kokosmjölk och smaka av med Kikkoman sojasås, citronsaft och socker.
Steg 3
Tillsätt hälften av persikotärningarna i soppan och arrangera resten på spett med hallonen.
Steg 4
Fördela soppan i skålar, garnera med kokosflingor och spetten och servera.
Tips
Servera med vaniljglass som topping.
Använd vaniljsocker istället för vanligt socker.
Recept-ID: 1142
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer