

Kikärter och edamame i pepparsås
Kikärter och edamame -i en läcker variant, serverat med en smakrik pepprig tjock sås, en riktigt bra idé för en värmande vintermåltid.
Ingredienser
Sås:
Dessutom:
Förberedelse
Steg 1

Fräs de tärnade paprikorna i olivolja. När skalet blivit mörkt, tillsätt örter och tomatpassata. Sjud i 10 minuter, smaka av med Kikkoman sojasås och peppar och blanda till en slät sås.
Steg 2

Värm olivoljan i en separat panna och fräs kikärtorna och edamamen med finhackad vitlök, ingefära och chili. När de blir gyllenbruna serverar du dem med såsen.
Steg 3

Strö rätten med pumpafrön och färsk bladpersilja.
Tips:
Den här rätten smakar bäst med ris men du kan även servera den med couscous eller potatismos.
Recept-ID: 1211
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer