

Enkla fisktacos med krispiga grönsaker
En ny fräsch variant av tacos! Den här sorten med lätt kryddad fisk, yoghurtsås med senap och säsongens krispiga grönsaker kommer att glädja alla.
Ingredienser
Förberedelse
Steg 1
Blanda Kikkoman sojasås, 1 tsk olivolja, honung och Kikkoman Kimchi chilisås i en skål, tillsätt fiskbitar, strö över vitlöksgranulat, rör om. Ställ in i kylen i minst 60 minuter.
Steg 2
Hacka löken fint. Skär körsbärstomater i mindre bitar. Skär rädisorna och gurkan i tunna skivor. Skär avokadon i skivor.
Steg 3
Blanda naturell yoghurt med senap.
Steg 4
Hetta upp resterande olivolja i en panna och stek fisken på båda sidor. Efter stekning, låt svalna något och flaga med en gaffel till mindre bitar.
Steg 5
Fyll varje taco med avokado, rädisor, gurka, fisk, körsbärstomater och lök. Dekorera med sås och myntablad.
Tips:
Om du gillar kryddigare smaker, tillsätt 1 tsk Kikkoman Kimchi chilisås till marinaden istället för ½ tsk.
Recept-ID: 1148
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer