Enkel morotssoppa med koriander, burrata och mandel
Ett utsökt, krämigt morots- och koriandersopprecept som är klart på bara 30 minuter. Burrata- och mandeltoppingen ger en touch av lyx, vilket gör den idealisk som förrätt till en middagsbjudning. Lämplig för vegetarianer
Förberedelse
Steg 1
Fräs de skivade morötterna i en kastrull med smör och hackad vitlök och kryddor. Efter 5 minuter, häll över fonden, smaksätt med Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce och koka i 20 minuter.
Steg 2
Mixa soppan tills den är slät och strö över färsk persilja.
Steg 3
Rosta mandeln i en torr stekpanna.
Steg 4
Servera soppan med burrata, strö över mandel, peppar och persilja och ringla över olivolja
Recept-ID: 1039
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer