Wokade haricots verts
Wokade haricots verts med vitlök och ingefära i Kikkoman sojasås, dessutom Kikkoman Teriyakisås med Rostad Vitlök.
Förberedelse
Steg 1
200 g haricots verts – 100 g pak choi – 500 ml vatten – 1 tsk salt
Tvätta och skölj haricots verts. Koka upp vattnet, tillsätt salt och laga haricorts vertsen al dente. Lägg demi en sil och skölj med kallt vatten. Skär pak choi i 4 bitar.
Steg 2
1 schalottenlök lök – 1 st bit ingefära (ca 1,5 cm) – 3 ½ vitlöksklyftor – 2 ½ msk olja
Finhacka schalottenlök, ingefära och vitlök. Häll oljan i en panna och fräs grönsakerna i ca 1 minut. Tillsätt haricots verts och fräs i 3-4 minuter. Tillsätt pak choi.
Steg 3
1 ½ msk Kikkoman naturligt bryggd sojasås – 2 msk Kikkoman Teriyakisås med rostad vitlök – 1 tsk rostade jordnötter – 1 msk salladslök (hackad)
Smaksätt med Kikkoman sojasås och Kikkoman teriyakisås med rostad vitlök. Tillsätt de rostade jordnötterna och blanda väl. Lägg den färdiga rätten på ett fat och garnera med hackad salladslök.
Recept-ID: 1216
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer