Tofuwraps
Förberedelse
Steg 1
Till såsen: Rör ihop majonnäsen, ponzusåsen, gurkmejan, tabasco och sesamfröna.
Steg 2
Skala och skölj moroten. Ansa och skölj fänkålen och tunnskiva morötterna och fänkålen på en mandolin eller en grönsakshyvel och lägg dem i isvatten så att de blir särskilt krispiga. Skölj och slunga sallaten torr.
Steg 3
Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofubitarna. Värm wrapsen om så önskas i ugnen och bred såsen på wrapsen. Lägg morötterna, fänkålen, sallaten, tofunuggets och myntan på wrapsen, rulla ihop, håll eventuellt ihop dem med pergament- eller bakplåtspapper, halvera diagonalt och servera.
Recept-ID: 157
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer