

Teriyaki pulled jackfruit & risskål med avokado och pepparsalsa
Detta enkla veganska risskålrecept är inspirerat av Mexikos smaker. Den kryddade pulled jackfruit, blandad pepparsalsa och avokado är en fantastisk kombination till lunch eller middag.
Ingredienser
Förberedelse
Steg 1
Koka tills riset är mjukt.
Steg 2
Skölj pulled jackfruit och blanda noga med Kikkoman teriyaki-marinad, tomatpuré och kryddor. Stek allt i olivolja.
Steg 3
Tärna paprikan i små tärningar. Tillsammans med den hackade vitlöken, fräs en kort stund i olivolja. Smaksätt med citronsaft, Kikkoman teriyakimarinad, peppar, spiskummin och färsk koriander. Skala avokadon, skär i skivor och strö över sesamfrön.
Steg 4
Fördela det kokta riset mellan 2 skålar och servera med dina toppings.
Recept-ID: 1052
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer