

Teriyaki-chicken-traybake
Total tid
70 Min.
10 Min.
Tid för förberedelse
60 Min.
Tillagningstid
Näringsinnehåll (per portion):
2133 kJ
/
508 kcal
23 g
Fett
29,6 g
Protein
45,9 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Sätt ugnen på 220 °C /varmluft: 200 °C /gasugn: steg 7. Lägg kycklingklubborna och sötpotatisen i en stor ugnsgryta och droppa över Teriyakimarinad och olja och grädda i ugnen i 30 minuter.
Steg 2
Efter 30 minuter: Tillsätt rödlöksklyftorna och paprikaskivorna och blanda så att såsen täcker allt. Ställ tillbaka in i ugnen i 15–20 minuter, tillsätt sedan de späda broccolibuketterna och grädda färdigt i 10–12 minuter till. Servera.
Recept-ID: 430
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer