Shakshuka i mexikansk stil
Shakshuka är en varm frukosträtt med ägg pocherade i en tjock tomatsås. Det här receptet för två är kryddat med smaker från Mexiko.
Förberedelse
Steg 1
Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Stek den hackade löken tills den blir mjuk. Tillsätt tärnade tomater, hackad chili och mald koriander, lagerblad och kryddpeppar. Stek allt i cirka 5 minuter.
Steg 2
Tillsätt bönorna, Kikkoman Naturligt bryggd sojasås och låt koka i ytterligare 5 minuter. Knäck äggen ovanpå. Sänk värmen och täck pannan med ett lock. Koka tills äggvitan är ogenomskinlig.
Steg 3
Strö över sesamfrön före servering. Servera med avokado, färsk koriander och en baguette.
Recept-ID: 1098
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer