

Porcinisvampravioli
Rätt mängd porcinipulver är det som förfinar denna italienska klassiker, tillsammans med den knapriga amaretti som serveras som topping.
Förberedelse
Steg 1
Finhacka svampen. Skala och hacka lök och vitlök fint.
Steg 2
Fräs alla ingredienser i smör med 2 timjankvistar och smaka av med porcinipulver, socker och Kikkoman sojasås. Sänk värmen och låt sjuda tills en kompakt massa har bildats. Lägg denna blandning i en skål.
Steg 3
Skölj och torka persiljan, hacka och vänd ner den i blandningen.
Steg 4
Kavla ut pastadegen och skär ut cirklar med hjälp av en kaffemugg. Pensla den utskurna pastadegen med äggula, fyll med blandningen, vik in och tryck ner ordentligt.
Steg 5
Innan servering, koka raviolin i kokande vatten i 3-4 minuter, låt rinna av och häll i lite smör med amarettismulorna.
Recept-ID: 1078
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer