Ponzu-marinerade oxbiffar
Förberedelse
Steg 1
Koka upp vatten i en kastrull, tillsätt sötpotatisen med skal och vänta tills vattnet kokar igen. Ta upp och klappa potatisen torr, skiva och lägg potatisskivorna på grillen. Grilla i ca 10 minuter på medelhög värme och pensla med smält smör.
Steg 2
Blanda Kikkoman Ponzu citrus sojasås med olivolja i en shaker eller redningsburk. Häll marinaden över köttet och låt marinera i minst 2 timmar. Lägg oxbiffarna på grillen och grilla dem till önskad genomstekning. Glasera med din favorit-Kikkoman-teriyakisås på båda sidorna. Servera oxbiffarna genast och heta med grillad sötpotatis och en valfri sallad.
Recept-ID: 159
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer