No-tuna-sallad
No-tuna-sallad

No-tuna-sallad

5 3 Betyg
Total tid 15 Min.
15 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

4 Portioner
1 
burk kikärtor
1 
liten rödlök
 ½ 
röd paprika
2 msk
tahin (sesampasta)
2 msk
kapris
1 msk
rökt paprikapulver
2 msk
gräslöksringar

Näringsinnehåll (per portion):

650 kJ / 155 kcal
5,9 gFett
7,4 gProtein
15,7 gKolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Skala och tärna löken, ansa, skölj och tärna paprikan.

Steg 2

Mosa kikärtorna med en gaffel och blanda med lök, paprika, tahin och kapris. Krydda med sojasås, paprikapulver och 1 msk gräslök.

Steg 3

Garnera no-tuna-salladen med resten av gräslöken och servera efter tycke med toast, tomater och lökringar.

Recept-ID: 229

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Steg-för-steg-matlagning på ett enkelt sätt! Klicka för att börja nu

Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Skala och tärna löken, ansa, skölj och tärna paprikan.

Mosa kikärtorna med en gaffel och blanda med lök, paprika, tahin och kapris. Krydda med sojasås, paprikapulver och 1 msk gräslök.

Garnera no-tuna-salladen med resten av gräslöken och servera efter tycke med toast, tomater och lökringar.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar

Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.