

Mexikansk majssallad/ Esquites
Detta är ett enkelt och lätt recept på majssallad. Du kan också lägga till några svarta bönor om du vill. Detta är ett trevligt tillbehör till tacos eller nachos.
Förberedelse
Steg 1
Hetta upp en stekpanna och tillsätt oljan. Ta bort majsen från kolven med en vass kniv eller tina den frysta majsen.
Steg 2
Stek majsen i pannan tills den får små grillmärken – ca 4-5 minuter. Lägg i en skål.
Steg 3
Tillsätt finhackad vårlök och chili samt bönor i majsen. Blanda i majonnäs, chilipulver, limejuice och teriyakimarinad. Precis innan servering tillsätt finhackad koriander och riven ost. Garnera salladen med ytterligare korianderblad.
Recept-ID: 1061
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer