

Kyckling och hirs Vitality Bowl med Kimchi grönsaker
Läckert värmande skål med näringsrik hirs, toppad med Ponzu-kryddad kyckling, haricots verts och fänkål & serverad med kryddig kimchisås.
Förberedelse
Steg 1
Förbered hirs enligt anvisningarna på förpackningen. Koka bönorna i kokande saltat vatten i ca. 10 minuter.
Steg 2
Skär kycklingen i lagom stora bitar, stek i 1 tsk uppvärmd sesamolja i cirka 10 minuter och smaka av med Kikkoman ponzu citron och peppar.
Steg 3
Skiva eller hyvla fänkålen fint (lägg den gröna blasten åt sidan) och stek i 1 tsk uppvärmd olja i 6-8 minuter. Skiva tomaterna, stek i 1 tsk uppvärmd sesamolja i ca 5 minuter och häll sedan i 100 ml vatten och kimchisåsen och blanda.
Steg 4
Lägg hirsen med fänkål, bönor och kyckling i skålar, ringla över tomatkimchisåsen, garnera med fänkålsblast och servera.
Tips:
Strö över saltad mandel eller solrosfrön.
Recept-ID: 1044
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer