Kryddade revbensspjäll med äpple & soja
Aromatiska och läckra revbensspjäll är ett måste på alla grillfester. Den söta äppel- och sojamarinaden med en touch av kryddor är idealisk för alla typer av fläsk eller fågel.
Förberedelse
Steg 1
Häll sojan och juicen i en kastrull. Tillsätt kryddor och socker – låt sedan koka upp. Tillsätt sedan riven ingefära och vitlök. Ta bort från spisen och låt svalna.
Steg 2
Ta bort membranet från revbensspjällen. Täck köttet med marinad och ställ åt sidan i 1 timme för marinering.
Steg 3
Värm grillen till medeltemperatur och grilla revbensspjällen i 10-15 minuter på varje sida, pensla med marinaden då och då. Slå sedan in revbensspjällen i aluminiumfolie och fortsätt att grilla i ytterligare 30-40 minuter tills de är mjuka.
Recept-ID: 1110
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer