Kimchi med Rädisa
Kimchi med Rädisa

Kimchi med Rädisa

4,9 7 Betyg
Total tid 1 tim. 30 Min.
15 Min. Tid för förberedelse
1 tim. 15 Min. Tid för marinering

Gör din egen kimchi med rädisa och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi.

Ingredienser

2 Portioner
 ½ 
vit rädisa
 ⅔ tsk
salt
1 msk
malda sesamfrön
1 msk
socker
Näringsinnehåll (per portion):393 kJ / 94 kcal
2,6 gFett
3,1 gProtein
11,5 gKolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.

Steg 2

Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.

Steg 3

Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.

Steg 4

Blanda rädisan med Kikkoman kryddig Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin

Steg 5

Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar.

Recept-ID: 1020

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Steg-för-steg-matlagning på ett enkelt sätt! Klicka för att börja nu

Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.

Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.

Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.

Blanda rädisan med Kikkoman kryddig Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin

Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03
04
05

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar

Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.