Kimchi med Rädisa

Total tid 90 Min.
15 Min. Tid för förberedelse
75 Min. Tid för marinering

Gör din egen kimchi med rädisa och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi.

Ingredienser

2 Portioner
 ½ 
vit rädisa
0,66 tsk
salt
1 msk
malda sesamfrön
1 msk
socker
Näringsinnehåll (per portion): 393 kJ  /  94 kcal
2,6 g Fett
3,1 g Protein
11,5 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.

Steg 2

Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.

Steg 3

Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.

Steg 4

Blanda rädisan med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin

Steg 5

Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar.

Recept-ID: 1020

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.

Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.

Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.

Blanda rädisan med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin

Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03
04
05

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.