Kimchi med Rädisa
Total tid
90 Min.
15 Min.
Tid för förberedelse
75 Min.
Tid för marinering
Gör din egen kimchi med rädisa och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi.
Näringsinnehåll (per portion):
393 kJ
/
94 kcal
2,6 g
Fett
3,1 g
Protein
11,5 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.
Steg 2
Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.
Steg 3
Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.
Steg 4
Blanda rädisan med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin
Steg 5
Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar.
Recept-ID: 1020
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer