

Kimchi med Rädisa
Total tid
1 tim. 30 Min.
15 Min. Tid för förberedelse
1 tim. 15 Min. Tid för marinering
Gör din egen kimchi med rädisa och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi.
Näringsinnehåll (per portion):393 kJ / 94 kcal
2,6 gFett
3,1 gProtein
11,5 gKolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.
Steg 2
Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.
Steg 3
Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.
Steg 4
Blanda rädisan med Kikkoman kryddig Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin
Steg 5
Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar.
Recept-ID: 1020
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer