

Gös med grönsaksstrimlor i asiatisk sås
Förberedelse
Steg 1
Först såsen: Finstrimla eller finskiva paprikan, schalottenlöken och svamparna. Hetta upp olja i en panna och fräs upp grönsakerna. Koka upp fiskbuljongen eller dashin tillsammans med Kikkoman Naturligt bryggd sojasås, vittvin och strösockret. Rör ned lite redningsvätska och till sist den skurna gräslöken.
Steg 2
Skär fisken i munsstora bitar, vänd i mjölet och fritera hastigt i 180 °C. Lägg upp fiskbitarna i små skålar och tillsätt såsen med grönsakerna.
Steg 3
Chop the fish into bite-sized pieces. Sprinkle with flour and deep fry at 180°C. Put fish pieces on small plates and pour sauce with vegetables on the top.
Tips
Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.
Recept-ID: 165
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer





![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)












