

Genuin poké bowl
Förberedelse
Steg 1
Koka riset färdigt enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna en aning och fördela sedan i 4 skålar.
Steg 2
Skiva fänkålen mycket tunt och lägg i iskallt vatten. Skiva avokadorna, tärna gurkan och halvera rädisorna. Lägg sockerärtorna i en sil och häll över kokande vatten.
Steg 3
Ta bort skinnet från laxen och tärna den. Blanda den tärnade laxen med Kikkoman Poke Sauce och sesamfröna.
Steg 4
Arrangera fänkålen, gurkan, avokadorna, rädisorna, sockerärtorna, laxen och den färska koriandern på riset i varje skål och strö över sesamfrön. Servera Kikkoman Sås för Poke Bowls separat som tillbehör.
Recept-ID: 212
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer