Den bästa soppan av bär
Läckert uppfriskande soppa av färska bär kombinerat med körsbärsjuice och Kikkoman Ponzu citron, garnerad med pistagegräddfil.
Förberedelse
Steg 1
Purea 150 g bär med körsbärsjuice och 1 tsk socker och krydda med Kikkoman Ponzu Lemon. Tillsätt resterande bär.
Steg 2
Blanda gräddfilen med resterande socker och pistagenötter.
Steg 3
Garnera soppan med pistagegräddfilen, ringla över Kikkoman Ponzu citron efter tycke och smak. Färdigt att servera!
Tips
Garnera med rostade cashewnötter.
Istället för socker, använd Bourbon vaniljsocker eller förfina med vaniljmassa.
För en vegansk version, byt ut gräddfilen mot ett veganskt alternativ.
Recept-ID: 1141
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer