Den bästa soppan av bär

Total tid 10 Min.
10 Min. Tid för förberedelse

Läckert uppfriskande soppa av färska bär kombinerat med körsbärsjuice och Kikkoman Ponzu citron, garnerad med pistagegräddfil.

Ingredienser

2 Portioner
250 g
bär, t.ex. blåbär, jordgubbar, hallon, björnbär (alternativt: frysta)
200 ml
körsbärsjuice
1 ½ tsk
socker
2 msk
gräddfil
1 tsk
hackade pistagenötter
Näringsinnehåll (per portion): 822 kJ  /  196 kcal
7,8 g Fett
4 g Protein
24,3 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Purea 150 g bär med körsbärsjuice och 1 tsk socker och krydda med Kikkoman Ponzu Lemon. Tillsätt resterande bär.

Steg 2

Blanda gräddfilen med resterande socker och pistagenötter.

Steg 3

Garnera soppan med pistagegräddfilen, ringla över Kikkoman Ponzu citron efter tycke och smak. Färdigt att servera!

Tips

Garnera med rostade cashewnötter.

Istället för socker, använd Bourbon vaniljsocker eller förfina med vaniljmassa.

För en vegansk version, byt ut gräddfilen mot ett veganskt alternativ.

Recept-ID: 1141

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Purea 150 g bär med körsbärsjuice och 1 tsk socker och krydda med Kikkoman Ponzu Lemon. Tillsätt resterande bär.

Blanda gräddfilen med resterande socker och pistagenötter.

Garnera soppan med pistagegräddfilen, ringla över Kikkoman Ponzu citron efter tycke och smak. Färdigt att servera!

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.