

Wokat fläsk med Kimchi
Total tid
1 tim.
10 Min. Tid för förberedelse
20 Min. Tid för marinering
30 Min. Tillagningstid
Gör din egen wok med fläsk och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi
Näringsinnehåll (per portion):1.760 kJ / 423 kcal
30,8 gFett
20,8 gProtein
11,4 gKolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.
Steg 2
Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.
Steg 3
Blanda fläsket och löken med Kikkoman Kimchi chilisås, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.
Steg 4
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..
Recept-ID: 1023
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer