Sök
Filtrera
Vegetarisk snabbcurry
Bookmark
202 av 275

Vegetarisk snabbcurry

Vegetarisk snabbcurry
Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 1307 kJ / 312 kcal
Fett: 15.63 g
Protein: 10.95 g
Kolhydrat: 37.65 g

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 60 ml naturligt bryggd sojasås
  • 125 ml kokosmjölk
  • 4 tsk maizena
  • 250 g lök, hackad
  • 1 tsk färsk ingefära, riven
  • 1 stor vitlöksklyfta, krossad
  • 2 msk currypulver
  • 450 g färska grönsaker, skurna i runda skivor
  • 1 burk kikärtor, silade och sköljda 
  • mandelspån till garneringen

Förberedelse

Rör ihop Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, kokosmjölken och maizenan i 250 ml vatten.

Hetta upp olja på medelhög värme i en wokpanna eller djup stekpanna. Tillsätt löken, ingefäran och vitlöken och en nypa currypulver och bräsera under omrörning i en minut. Tillsätt de grönsaker du vill ha och fräs upp under omrörning i 4 minuter – eller tills de är tillräckligt färdiga. Tillsätt och koka upp kikärtorna tillsammans med blandningen av Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, kokosmjölken och maizenan. Låt koka ca 1 minut under ständig omrörning tills kikärtorna är varma. 

Garnera med mandelspånen. Servera med ris och allt efter tycke med mangochutney. 

Begagnade produkter i det här receptet

Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 1307 kJ / 312 kcal
Fett: 15.63 g
Protein: 10.95 g
Kolhydrat: 37.65 g

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 60 ml naturligt bryggd sojasås
  • 125 ml kokosmjölk
  • 4 tsk maizena
  • 250 g lök, hackad
  • 1 tsk färsk ingefära, riven
  • 1 stor vitlöksklyfta, krossad
  • 2 msk currypulver
  • 450 g färska grönsaker, skurna i runda skivor
  • 1 burk kikärtor, silade och sköljda 
  • mandelspån till garneringen