

Tofuburgare med teriyaki-coleslaw och sriracha-dressing
Ingredienser
Till coleslawn
Till dressingen
Dessutom
Förberedelse
Steg 1
Till coleslawn: Ta bort ytterbladen från rödkålen, fyrdela, skär bort rotstocken kilformigt och finstrimla kålbladen. Ansa, skala och strimla moroten med en potatisskalare. Rör ihop Teriyakimarinad, yoghurt och senap, blanda med rödkål och morot och smaka av med peppar.
Steg 2
Till dressingen: Rör ihop yoghurt, sriracha-chilisås och sojasås. Skiva tofun i 4 skivor. Blanda mjöl och sesamfrön, vänd tofun flera gånger däri och krydda med salt och peppar. Hetta upp oljan i en panna och stek tofun i ca 3–4 minuter på båda sidorna. Skala och strimla rödlöken. Skölj och slunga sallaten torr.
Steg 3
Halvera burger-buns. Lägg teriyaki coleslaw, sallat, tofu, kimchi och rödlök på underdelen, droppa över dressing, lägg ovandelen ovanpå och servera tofuburgarna.
Recept-ID: 145
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer